Értékesebb Önnek egy nap szabadság annál, hogy azt egy szervizben töltse el?

A “Háztól-házig” szolgáltatás lényege, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink szervizünkbe szállítják, elvégezzük rajta a kívánt javítást, ezt követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen átadják azt. Amennyiben igénybe veszi a háztól házig szolgáltatást, akkor Ön több óra szabadidővel vagy munkaidővel lesz gazdagabb.

Van olyan Ügyfelünk, aki hónapokig halogatta autóján az olajcserét, mert nem akart egy nap szabadságot ezért kivenni munkahelyén. Azonban mi tudunk neki segíteni, mert reggel elmegy dolgozni, a munkahelyén átvesszük az autóját, majd még munkaidő alatt visszaszállítjuk ugyanoda, de már elvégezve rajta az olajcserét. A szabadidejéből Önnek egyetlen percet sem kell autójára szánnia, mégis autója meghálálja a gondoskodást.

Ön nyugodtan keresse a pénzt, tegye azt, amihez ért, és nem fogja úgy érezni, hogy egy napi bevétel kiesése lett.
Ezt a kényelmi szolgáltatást Fehérgyarmat és annak 20km-es körzetében 2.000Ft-ért végezzük el Önnek, ami azt jelenti, hogy azon a munkanapon Ön nyugodtan megkeresheti ennek a többszörösét is, nem kell szabadságot kivennie, vagy aznap hanyagolnia a vállalkozását.